Felszolgáló
Munkakör részletezése, feladatok- az étkezés alkalmával a vendégek regisztrációja
- svédasztalos reggeliztetés és vacsoráztatás önálló lebonyolítása
- a’ la carte éttermi rendelések felszolgálása
- esetenként a szálloda rendezvényein történő felszolgálás
- kisebb konyhai előkészületek elvégzése a reggeli, vacsora alkalmával a szabályzatoknak megfelelően
- kínálat folyamatos figyelemmel kísérése
- vendégtér tisztán és rendben tartása
- a bárban az itallapon szereplő italok elkészítése, szakszerű felszolgálása
Elvárások
- hasonló szolgáltatói munkakörben szerzett tapasztalat
- vendégközpontú gondolkodás
- magabiztos kommunikáció legalább egy idegen nyelven,
- terhelhetőség, rugalmasság
- igényesség az elvégzett munkára és önmagára
Előny
- egy idegen nyelv ismerete
- szállodai tapasztalat
Jelentkezés módja
- Amennyiben a pozíció felkeltette az érdeklődését, várjuk jelentkezését a manager@aquabluehotel.hu e-mail címen.